Gediplomeerde medewerkers

Verschillende behandelingen

Gespecialiseerd in hersenen

Wanneer je last hebt van balansproblemen wil je hier natuurlijk zo snel mogelijk vanaf of in ieder geval verbetering in zien. Laat je daarom behandelen door een professional van Chiropractie Harderwijk in Harderwijk. Wij werken met twee uiterst ervaren chiropractoren. Deze behandelen en trainen patiënten met neurologische problemen, bijvoorbeeld bij balansproblemen of duizeligheid.

Wilt u een persoonlijk behandelplan laten maken?

Je kunt eenvoudig een persoonlijk behandelplan bij ons aanvragen via ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Vraag je plan aan

De symptomen van balansproblemen

Bij balansproblemen kun je diverse symptomen ervaren. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Balansproblemen
  • Hoofdpijn
  • Duizeligheid
  • Misselijkheid
  • Vermoeidheid

Al deze symptomen zijn erg belemmerend in het dagelijks leven, maar zijn zeker niet onbehandelbaar. Bij Chiropractie Harderwijk zijn wij gespecialiseerd in onder andere het trainen van de hersenen. Met het ondergaan van breintraining zijn balansproblemen in veel gevallen door ons te verminderen. Omdat symptomen altijd divers zijn en de onderliggende problemen in het brein ook variëren, is onze behandeling altijd maatwerk en toegespitst op jouw specifieke situatie.

Neem voor meer informatie contact op

Balansproblemen kunnen je dagelijks leven en functioneren ernstig verstoren. Omdat deze aandoening wel degelijk goed behandeld kan worden, vragen we je om snel contact met onze praktijk op te nemen op het telefoonnummer 0341 – 46 05 45 of via het online contactformulier. We leggen je graag alle mogelijkheden voor!