Bij Chiropractie Harderwijk hebben we ons gespecialiseerd in de behandeling van hersenletsel. Denk hierbij aan niet aangeboren hersenletsel (NAH), hersenkneuzing en hersenschudding. Gezien de overlap in symptomen en ontstaansmechanisme scharen wij whiplash gerelateerde klachten hier ook vaak onder. De meest gestelde vragen die we in de praktijk tegenkomen zijn o.a.: Wat is er met mijn brein aan de hand? Wat is een goede behandeling voor mijn hersenletsel? Kan ik volledig herstellen en hoe lang gaat het herstel duren?

 

De invloed van hersenletsel op je functioneren

Hersenletsel heeft invloed op meerdere aspecten van het menselijk functioneren. Lichamelijke of psychische, maar ook autonome veranderingen kunnen een rol spelen. De ernst van het letsel varieert enorm. Soms is een week rustig aan doen voldoende, maar bij circa 15 tot 30% van de mensen blijven klachten veel langer bestaan. Omdat ieder brein uniek is op basis van genetica, ervaringen en leervermogen vraagt het herstel van de hersenen een specifiek op het individu toegespitste aanpak. Het is van groot belang om de verschillende functies van de hersenen zo goed mogelijk in kaart te brengen en te meten, zodat het herstelprogramma geoptimaliseerd en gepersonaliseerd kan worden. Dit vormt de basis voor onze behandeling van jouw hersenletsel.

 

Neem bij twijfel contact met ons op

Twijfel je of je een behandeling nodig hebt na het oplopen van hersenletsel? Neem dan contact met ons op! Ook voor vragen over hoofdpijn zoals clusterhoofdpijn of spanningshoofdpijn ben je bij ons aan het juiste adres. Je bereikt ons via het telefoonnummer 0341 – 46 05 45 of via het online contactformulier. Ons team in Harderwijk, niet ver van Apeldoorn, geeft je graag persoonlijk advies en zorgen ervoor dat je een goede behandeling ondergaat voor jouw hersenletsel.

Wil je graag meer informatie?

Wil je graag meer informatie en advies over een klacht? Of wil je een afspraak maken? Neem dan contact op met Chiropractie Harderwijk.