Het team van Chiropractie Harderwijk

Chiropractie Harderwijk is de praktijk van Igor Dijkers en Thomas van den Hof. Verder bestaat ons team uit chiropractoren Jordan Stutter en Carina Pittomvils, ademhalingscoach Annette van Dijk, oefentherapeut cesar Petra Kleijer-Meiling en de chiropractisch assistentes Jeanne Roovers, Marlies Korsten, Monique Toes en Liesbeth van Stee.

Annette is gediplomeerd ademhalingscoach en werkt veel in samenwerking met de behandelaren wanneer ademhalingsproblemen onderdeel vormen van het klachtenbeeld (zie ook ademcoachingharderwijk.nl) . Petra Kleijer-Meiling verzorgt het grootste deel van de functioneel neurologische metingen en trainingen bij mensen met o.a. hersenschudding (zie ook www.verbeterjebrein.nl)

_AWT4347

Thomas van den Hof

Chiropractor

“Je wordt pas een goede chiropractor na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan. Ik merkte dat er een categorie patiënten was, die niet wilde verbeteren. Dat zette me aan het denken: waarom de een wel en de ander niet? Dan ga je zoeken naar informatie. Ik stuitte op wetenschappelijke informatie over het evenwichtssysteem en de oogmotoriek en de effecten die afwijkingen hebben op klachten. We zijn die kennis in praktijk gaan brengen en merkten dat we mensen er écht mee kunnen helpen. Hoe moeilijker de puzzel, hoe uitdagender. We helpen mensen die nergens anders kunnen worden geholpen en dat geeft veel voldoening. We geven mensen dan weer een toekomst. Dát is mijn drijfveer.”

Igor Dijkers

Chiropractor

“Ik ga graag op zoek naar de mogelijkheden die het brein biedt. Al vanaf jongs af aan ben ik daarmee bezig. Zowel voor mezelf als voor anderen. Als een klasgenootje niet goed leek te kunnen leren, nam ik hem op sleeptouw. Dan ging ik hem helpen en dan haalde hij dat proefwerk wél.  Ik vind het leuk om grenzen te verkennen en, nog leuker, om ze te verleggen. Ik heb een bloedhekel aan opgeven. Ik geef mensen ook graag mee dat zij meer kunnen bereiken dan zij zelf denken, als ze er maar energie in steken.”

Jordan Stutter

Chiropractor

Jordan is geboren en getogen in Engeland. In 2015 studeerde hij af als chiropractor om vervolgens 7 jaar in Zweden te gaan werken. In de zomer van 2022 is hij met zijn Nederlandse vrouw en 2 kinderen naar Nederland verhuisd. Voordat hij Chiropractie studeerde, studeerde Jordan ‘Exercise Science, Health and Rehabilitation’. De interesse in dit onderwerp is altijd blijven bestaan en vormt nu een mooie combinatie met zijn chiropractische kennis en vaardigheden. Tijdens zijn chiropractische opleiding ontwikkelde Jordan nog een andere interessegebied: chiropractische zorg voor baby’s en kinderen. Zo heeft hij nog tijdens zijn opleiding deel uitgemaakt van een interprofessionele kliniek van chiropractoren en verloskundigen. Gezamenlijk werd zo de zorg voor baby’s geoptimaliseerd voor uiteenlopende problemen: overdadig huilen, overstrekken, voorkeurshouding en problemen met voeden en motorische ontwikkeling. Hij heeft deze samenwerking als zeer waardevol ervaren en is blijvend geïnteresseerd en gepassioneerd om ook voor de allerkleinsten optimale chiropractische zorg te leveren.

Carina Pittomvils

Chiropractor

Petra Kleijer-Meiling

Oefentherapeut Cesar

‘’Elke stap die ik iemand verder kan helpen is voor mij een beloning. Ik wil graag laten zien dat soms de kleinste successen de grootste zijn! Hoe? Er wordt vaak gezegd dat alles wat je aandacht geeft, negatief of positief, groeit. Ik streef erna om de positieve groei te stimuleren en te laten zien dat beweging, lichamelijk en in het brein, tot herstel leidt. Dit breng ik sinds november 2019 dagelijks in de praktijk bij Chiropractie Harderwijk waar ik voornamelijk bezig ben met het testen en trainen van oogmotoriek, balans en timing en coördinatie.”

Annette van Dijk

Ademhalingscoach

“Ademhalen lijkt zo vanzelfsprekend, maar onder invloed van pijn, stress, trauma of andere oorzaken kan het ademhalingspatroon verstoord raken. Verkeerd ademen kan diverse klachten veroorzaken. Omgekeerd kan je d.m.v. de juiste ademhaling veel lichamelijke, maar ook emotionele klachten verlichten. Daarnaast kunnen ademhalingsoefeningen voor meer ontspanning of tot betere sportprestaties leiden. Kortom, een bijzonder boeiend onderwerp waarin ik mij voortdurend blijf ontwikkelen en verdiepen en waarbij ik graag mensen help om beter te functioneren!

www.ademcoachingharderwijk.nl

Jeanne Roovers

Chiropractisch assistente

“Mijn naam is Jeanne Roovers sinds 1989 woon ik in Zeewolde  samen  met mijn man en toen nog twee  thuiswonende  zonen. Al vanaf mijn jeugd  is de hondensport mijn grootste hobby, samen met mijn Manchester Terriër en whippet ben ik volop actief in de dogdance sport.  In het verleden was ik jaren werkzaam als pedicure, in ons dorp Zeewolde,  en doktersassistente op de afdelingen Dagbehandeling en Plastische Chirurgie in het Ziekenhuis te Almere.  Met veel plezier werk alweer enkele jaren bij de praktijk van Chiropractie Harderwijk. Mijn vaste dagen zijn de op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag en -avond en verder val ik in voor mijn collega’s.  Een boeiende baan waar de mens centraal staat en dat is precies wat ik ambieer.”

Marlies Korsten

Chiropractisch assistente

“Ik ben Marlies Korsten, ik woon met mijn man in Zeewolde, al ruim 30 jaar. We hebben 2 kinderen die niet meer thuis wonen. In Zeewolde ben ik jarenlang invalleerkracht geweest op diverse basisscholen. Sinds mei 2019 werk ik met veel plezier bij Chiropractie Harderwijk op woensdagmorgen en vrijdagmiddag. Net als Jeanne en Monique zorg ik dan voor het reilen en zeilen binnen de praktijk. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met tuinieren en klussen in ons huis.”

Monique Toes

Chiropractisch assistente

”Ik ben Monique Toes en ik ben sinds april 2022 werkzaam binnen deze praktijk. Ik heb bewust gekozen voor een kleinschalige werkplek en heb het hier helemaal gevonden. Hier ervaar ik dat er meer tijd en aandacht aan de mensen wordt gegeven en dat spreekt mijn erg aan. In mijn vrije tijd wandel ik graag, geniet ik van mijn kleinkinderen, bezoek ik regelmatig musea en onderneem ik graag stedentrips.”

Liesbeth van Stee

Chiropractisch assistente 

Jenny Nijhuis

Facilitair medewerkster

“Ik ben Jenny Nijhuis en met mijn man en twee zonen woon ik mijn hele leven al in Harderwijk. Al jaren werk ik voor de facilitaire dienst van het Sint Jansdal en sinds 2018 ben ik ook werkzaam bij Chiropractie Harderwijk en zorg ik ervoor dat de praktijk tweemaal per week schoongemaakt wordt en netjes blijft. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het vieren van de verjaardagen van mijn collega’s. Dat geeft mij veel plezier en voldoening. In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn hobby: het houden van kleine huisdieren.”