Het team van Chiropractie Harderwijk

Chiropractie Harderwijk is de praktijk van Igor Dijkers en Thomas van den Hof. Het team wordt gecompleteerd door de chiropractisch assistentes Annette van Dijk, Jeanne Roovers en Marlies Korsten. Naast assistente is Annette gediplomeerd ademhalingscoach en werkt zij direct aanvullend naast de chiropractoren wanneer ademhalingsproblemen onderdeel vormen van het klachtenbeeld. Daarnaast is oefentherapeute Petra Meiling ons eind 2019 komen versterken en doet zij de functioneel neurologische metingen en trainingen bij mensen met o.a. hersenschudding

Thomas van den Hof

Chiropractor

“Je wordt pas een goede chiropractor na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan. Ik merkte dat er een categorie patiënten was, die niet wilde verbeteren. Dat zette me aan het denken: waarom de een wel en de ander niet? Dan ga je zoeken naar informatie. Ik stuitte op wetenschappelijke informatie over het evenwichtssysteem en de oogmotoriek en de effecten die afwijkingen hebben op klachten. We zijn die kennis in praktijk gaan brengen en merkten dat we mensen er écht mee kunnen helpen. Hoe moeilijker de puzzel, hoe uitdagender. We helpen mensen die nergens anders kunnen worden geholpen en dat geeft veel voldoening. We geven mensen dan weer een toekomst. Dát is mijn drijfveer.”

Igor Dijkers

Chiropractor

Igor Dijkstra“Ik ga graag op zoek naar de mogelijkheden die het brein biedt. Al vanaf jongs af aan ben ik daarmee bezig. Als een klasgenootje niet goed kon leren, nam ik hem op sleeptouw. Dan ging ik heb helpen en dan haalde hij dat proefwerk wél. Later gaf ik voetbaltraining aan kinderen die motorisch gezien eigenlijk niets konden. Maar ik bereikte vaak meer dan vooraf gedacht. Ik vind het leuk om grenzen te verkennen en, nog leuker, om ze te verleggen. Ik heb een bloedhekel aan opgeven. Ik geef mensen ook graag mee dat zij meer kunnen bereiken dan zij zelf denken, als ze er maar energie in steken.”

Annette van Dijk

Chiropractisch assistente
Annette van Dijk“Sinds de oprichting van Chiropractie Harderwijk werk ik vier dagdelen per week bij de praktijk. Mijn werk omvat alle voorkomende zaken ter assistentie van Thomas en Igor. Van het opnemen van de telefoon tot de boekhouding en administratie. En van het bestellen van producten en het vertalen van artikelen uit het Engels tot het verstrekken van voedingsadviezen. Voorheen heb ik bijna twintig jaar bij de politie gewerkt, voornamelijk als rechercheur zedenzaken. Naast mijn werk ik de praktijk ben ik tevens stemacteur en voice-over. Dat houdt in dat ik allerlei inspreekopdrachten verzorg. Ook doe ik interviews, waarvoor ik zelf de research doe. In mijn vrije tijd sport ik graag (wielrennen) en zing ik in diverse samenstellingen.”

Jeanne Roovers

Chiropractisch assistente

“Mijn naam is Jeanne Roovers sinds 1989 woon ik in Zeewolde  samen  met mijn man en toen nog twee  thuiswonende  zonen. Al vanaf mijn jeugd  is de hondensport mijn grootste hobby, samen met mijn Manchester Terriër en whippet ben ik volop actief in de dogdance sport.  In het verleden was ik jaren werkzaam als pedicure, in ons dorp Zeewolde,  en doktersassistente op de afdelingen Dagbehandeling en Plastische Chirurgie in het Ziekenhuis te Almere.  Met veel plezier werk alweer enkele jaren bij de praktijk van Chiropractie Harderwijk. Mijn vaste dagen zijn op maandag-,dinsdag-, en woensdagmiddag  en verder val ik in voor mijn collega’s.  Een boeiende baan waar de mens centraal staat en dat is precies wat ik ambieer.”