Gediplomeerde medewerkers

Verschillende behandelingen

Gespecialiseerd in hersenen

Door je hersenen te trainen met neurologische training verminder je vaak een hoop van de klachten van hersenletsel. Bij onze praktijk werken professionals die gespecialiseerd zijn in de behandeling van hersenletsel. Zij bieden je hulp aan bij breintraining. Lees verder en ontdek hoe de specialisten van Chiropractie Harderwijk in Harderwijk je hierbij ondersteunen.

Wilt u een persoonlijk behandelplan laten maken?

Je kunt eenvoudig een persoonlijk behandelplan bij ons aanvragen via ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Vraag je plan aan

Je hersenen trainen met behulp van een professional

Heb je een hersenschudding opgelopen en ervaar je hiervan restklachten? Dan bieden onze specialisten je graag hulp aan bij breintraining. Het trainen van je hersenen is zeker geen overbodige luxe, ook als je bijvoorbeeld chronische hoofdpijn ervaart. Wij streven ernaar om je klachten te verminderen aan de hand van onze neurologische training. Denk hierbij aan klachten als:

  • Duizeligheid
  • Misselijkheid
  • Vermoeidheid
  • Irritatie
  • Slapeloosheid
  • Niet tegen licht en geluid kunnen

Mocht je een chronische hersenschudding hebben opgelopen, is het trainen van je hersenen een uitstekend idee. Wij bieden je graag de juiste hulp aan bij een breintraining.

Een aanpak op maat

Het verminderen van deze klachten doe je door middel van het onderwerpen van je brein aan training. Doordat de symptomen bij iedereen verschillend zijn, zorgen wij voor een persoonlijke aanpak. Afhankelijk van de persoon en de specifieke klachten, maken wij bijvoorbeeld gebruik van oogmotorische training, ademhalingsoefeningen, timing oefeningen, core stability training of andere neurologische training. Je krijgt bij ons professionele hulp bij je breintraining.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het trainen van jouw hersenen na het oplopen van hersenletsel? Omdat wij alles weten van neurologische problemen en de medewerkers van Chiropractie Harderwijk zich hierin hebben verdiept, kunnen wij hulp aanbieden bij je breintraining. Neem contact op met onze praktijk via 0341 – 46 05 45 of vul het online contactformulier in.