Door je hersenen te trainen met neurologische training verminder je vaak een hoop van de klachten van hersenletsel. Bij onze praktijk werken professionals die gespecialiseerd zijn in de behandeling van hersenletsel. Zij kunnen onder andere helpen met het trainen van je hersenen. Lees verder en ontdek hoe wij je hierbij ondersteunen.

Wilt u een persoonlijk behandelplan laten maken?

Je kunt eenvoudig een persoonlijk behandelplan bij ons aanvragen via ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Vraag je plan aan

Je hersenen trainen met behulp van een professional

Heb je een hersenschudding opgelopen en ervaar je hiervan restklachten? Of heb je last van spanningshoofdpijn of terugkerende migraineaanvallen? Dan is het trainen van je hersenen zeker geen overbodige luxe. Met behulp van onze neurologische training streven wij ernaar om je klachten te verminderen. Denk hierbij aan klachten als:

Een aanpak op maat

Het verminderen van deze klachten doe je door middel van het onderwerpen van je brein aan training. Doordat de symptomen bij iedereen verschillend zijn, zorgen wij voor een persoonlijke aanpak. Afhankelijk van de persoon en de specifieke klachten, maken wij bijvoorbeeld gebruik van oogmotorische training, ademhalingsoefeningen, timing oefeningen, core stability training of andere neurologische training.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het trainen van jouw hersenen na het oplopen van hersenletsel? Omdat wij alles weten van neurologische problemen en de medewerkers van Chiropractie Harderwijk zich hierin hebben verdiept, vinden wij vaak een passende oplossing voor jouw specifieke probleem. Neem contact op met onze praktijk in Harderwijk, nabij Apeldoorn, via 0341 – 46 05 45 of vul het online contactformulier in.