Gediplomeerde medewerkers

Verschillende behandelingen

Gespecialiseerd in hersenen

Vestibulaire training is gericht op de vermindering van klachten die te maken hebben met duizeligheid en evenwicht. In sommige gevallen beïnvloedt dit je dagelijks functioneren. Bij Chiropractie Harderwijk, gevestigd in Harderwijk, zijn we gespecialiseerd in trainingen en helpen we je graag op weg.

Wilt u een persoonlijk behandelplan laten maken?

Je kunt eenvoudig een persoonlijk behandelplan bij ons aanvragen via ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Vraag je plan aan

Vestibulaire training helpt om je klachten te verminderen

Vestibulaire training is er om klachten te verminderen, die zijn ontstaan als gevolg van hersenletsel. Deze training kan in verschillende oefenvormen worden toegepast. Hierbij kijken we welke vorm het beste bij jouw klachten past. Met deze training leer je beter omgaan met evenwichtsproblemen. Deze vorm van training is geschikt voor iedereen die hersenletsel heeft opgelopen en hier last van heeft. Door je hersenletsel te behandelen verminder je je klachten waardoor je weer optimaal kunt functioneren. Wij zijn gespecialiseerd in deze trainingsvorm en helpen je graag zodat jouw klachten verminderen.

Gebruik training om je klachten te verminderen

Als je een herenletsel hebt opgelopen, kun je hier nog een langere tijd klachten van ervaren. Vestibulaire training helpt je om klachten met betrekking tot je evenwicht en hoofdpijn te verminderen. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Onze specialisten kijken graag naar jouw situatie, dus kom langs bij onze praktijk.