Gediplomeerde medewerkers

Verschillende behandelingen

Gespecialiseerd in hersenen

Wanneer je last hebt van overgevoeligheid voor licht of geluid kan dit je belemmeren in het dagelijks leven. Deze klachten gaan vaak gepaard met diverse andere hoofdpijn gerelateerde klachten. De professionals van Chiropractie Harderwijk in Harderwijk ondersteunen je graag bij het verlichten en wegnemen van jouw klachten. Lees hier verder over hoe onze professionals een behandeling op maat voor jou samenstellen.

Wilt u een persoonlijk behandelplan laten maken?

Je kunt eenvoudig een persoonlijk behandelplan bij ons aanvragen via ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Vraag je plan aan

Overgevoeligheid voor geluid of licht en gerelateerde klachten

Op het moment dat blijkt je dat je een overgevoeligheid hebt voor geluid of licht, heb je waarschijnlijk last van meerdere gerelateerde klachten, zoals:

  • Hoofdpijn
  • (Draai)duizeligheid
  • Balansproblemen
  • Misselijkheid of braken
  • Vermoeidheid
  • Overgevoeligheid voor beweging

Deze klachten treden vaak op na het oplopen van een hersenschudding. Ook kan overgevoeligheid voor licht of geluid gepaard gaan met verschillende soorten hoofdpijn. Om vast te stellen waar je klachten vandaan komen en hoe deze te behandelen zijn, bespreken we je klachten en onderzoeken we je. Op basis van de klachten en de intensiteit hiervan stellen wij voor jou een persoonlijk behandelplan op.

Maak een afspraak voor een persoonlijk advies

Overgevoeligheid voor licht of geluid is een klacht waar je het liefst natuurlijk zo snel mogelijk vanaf wilt. Neem daarom contact op met een van de professionals van Chiropractie Harderwijk. Onze specialisten ondersteunen je graag bij de behandeling van jouw klachten. Neem gerust contact met ons op. Dit doe je eenvoudig door te bellen naar 0341 – 46 05 45 of door het invullen van ons online contactformulier. Ook wanneer je vragen hebt over diverse soorten hoofdpijn ben je natuurlijk van harte welkom!