Gediplomeerde medewerkers

Verschillende behandelingen

Gespecialiseerd in hersenen

De functies van de hersenen zijn belangrijk voor het dagelijks functioneren. Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar de hersenen zijn essentieel bij alles wat je doet. Heb jij een aandoening waardoor het functioneren niet meer gaat zoals het hoort te gaan? Dan zit je op de juiste plek bij Chiropractie Harderwijk, gevestigd in Harderwijk.

Wilt u een persoonlijk behandelplan laten maken?

Je kunt eenvoudig een persoonlijk behandelplan bij ons aanvragen via ons contactformulier. Wij zullen dan spoedig met je opnemen om een afspraak in te plannen.

Vraag je plan aan

Functies van de hersenen trainen na een ongeval

Als je traumatisch hersensletsel hebt opgelopen, kan het zijn dat de functies van de hersenen niet meer naar behoren werken. Het is daarom belangrijk dat je deze functies blijft stimuleren, door middel van het trainen van je hersenen.. Wij zijn gespecialiseerd in hersenletsel en helpen je graag zodat je hersenen weer optimaal gaan werken. Ervaar je restklachten van een hersenschudding en weet je niet hoe je hier vanaf komt? Onze specialisten kijken graag samen met jou naar jouw situatie en stellen vervolgens een persoonlijk behandelplan op om jou te helpen.

Kies voor onze praktijk om jouw hersenen te trainen

De functies van de hersenen zijn noodzakelijk om goed te kunnen functioneren. Heb je een ongeval gehad of hersenletsel opgelopen? Dan is het noodzakelijk om je hersenen te trainen zodat de functies optimaal blijven werken. Wil je professionele hulp? Schakel dan onze specialisten in voor een persoonlijk behandelplan.